|
ورود
معرفی بیمارستان
ریاست بیمارستان
مدیر داخلی بیمارستان
مسئول روابط عمومی
مسئول بهبود کیفیت
بهبود کبفیت
کتابچه اعتبار بخشی
رسالت و چشم انداز
شرح وظایف مسئول بهبود کیفیت
هزینه اقامت (هتلینگ) در بیمارستان های بخش دولتی سال 1403
کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار
حقوق گیرنده خدمت
مسئول حراست
رسیدگی به شکایات
نمودار سازمانی بیمارستان
مدیریت خطر، حوادث و بلایا
صفحه اصلی
اخبار
معاونت آموزش
پمفلت ها و پوستر های آموزشی
واحد های پاراکلینیکی
آزمایشگاه
رادیولوژی
کلینیک تخصصی
واحد های اداری
واحد فناوری اطلاعات-IT
مدیریت اطلاعات سلامت
اموراداری و کارگزینی
امورمالی
تجهیزات پزشکی
دبیرخانه
واحد تغذیه
واحد درآمد و بیمه گری بیمارستان
واحد مددکاری
موسسه خیریه همیاران سلامت آسمان نیلگون
هفت محور خدمات حاکمیت بالینی
مشارکت بیمار و جامعه
آموزش و یادگیری
مدیریت خطر
استفاده از اطلاعات
اثربخشی بالینی
ممیزی بالینی
مدیریت نیروی انسانی
واحدهای درمانی
بخش اورژانس
بخش اتاق عمل
بلوک زایمان
بخش جراحی عمومی
بخش جراحی زنان
بخش داخلی
بخش CCU
بخش اطفال
بخش اعصاب روان
بخش دیالیز
بخش عفونی کووید
بخش ICU تفسی
بخش ICU جنرال
واحدهای بهداشتی
واحد بهداشت حرفه ای
واحد مبارزه با بیماری ها و زنجیره سرد
واحد بهداشت محیط
سامانه پیشنهادات
دفتر پرستاری بیمارستان
مدیر خدمات پرستاری
سوپروایزرین بالینی بیمارستان
پزشکان بیمارستان
پزشکان متخصص
پزشکان عمومی
کمیته اخلاق پزشکی و رفتار حرفه ای
X
معرفی بیمارستان
ریاست بیمارستان
مدیر داخلی بیمارستان
مسئول روابط عمومی
مسئول بهبود کیفیت
بهبود کبفیت
کتابچه اعتبار بخشی
رسالت و چشم انداز
شرح وظایف مسئول بهبود کیفیت
هزینه اقامت (هتلینگ) در بیمارستان های بخش دولتی سال 1403
کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار
حقوق گیرنده خدمت
مسئول حراست
رسیدگی به شکایات
نمودار سازمانی بیمارستان
مدیریت خطر، حوادث و بلایا
صفحه اصلی
اخبار
معاونت آموزش
پمفلت ها و پوستر های آموزشی
واحد های پاراکلینیکی
آزمایشگاه
رادیولوژی
کلینیک تخصصی
واحد های اداری
واحد فناوری اطلاعات-IT
مدیریت اطلاعات سلامت
اموراداری و کارگزینی
امورمالی
تجهیزات پزشکی
دبیرخانه
واحد تغذیه
واحد درآمد و بیمه گری بیمارستان
واحد مددکاری
موسسه خیریه همیاران سلامت آسمان نیلگون
هفت محور خدمات حاکمیت بالینی
مشارکت بیمار و جامعه
آموزش و یادگیری
مدیریت خطر
استفاده از اطلاعات
اثربخشی بالینی
ممیزی بالینی
مدیریت نیروی انسانی
واحدهای درمانی
بخش اورژانس
بخش اتاق عمل
بلوک زایمان
بخش جراحی عمومی
بخش جراحی زنان
بخش داخلی
بخش CCU
بخش اطفال
بخش اعصاب روان
بخش دیالیز
بخش عفونی کووید
بخش ICU تفسی
بخش ICU جنرال
واحدهای بهداشتی
واحد بهداشت حرفه ای
واحد مبارزه با بیماری ها و زنجیره سرد
واحد بهداشت محیط
سامانه پیشنهادات
دفتر پرستاری بیمارستان
مدیر خدمات پرستاری
سوپروایزرین بالینی بیمارستان
پزشکان بیمارستان
پزشکان متخصص
پزشکان عمومی
کمیته اخلاق پزشکی و رفتار حرفه ای
تغذیه
واحد های اداری
واحد تغذیه
مشخصات
شرح وظایف
نام: اشکان
نام خانوادگی: رهبان
رشته و مقطع تحصیلی: کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
سمت: کارشناس تغذیه
تهیه و تدوین فرآیند مشاوره تغذیه جهت بیماران بستری و سرپایی
نگهداری و به روز رسانی و اجرای دستورالعمل ها، پروتکل ها و استانداردهای ملی و بین المللی مربوطه
هماهنگی و همکاری منظم با تیم درمانی (پزشکان، پیراپزشکان) در برنامه ریزی درمان بیماران
هماهنگی و همکاری با کارشناس مدیریت خدمات غذایی و سایر کارشناسان بخش تغذیه انجام تحقیقات
کاربردی جهت ارتقاء کیفیت خدمات مشاوره تغذیه
شرکت در دوره های آموزشی به نظور روزآمد کردن دانش و مهارت های مورد نیاز
برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی تغذیه ای برای پرسنل بیمارستان (پزشکان، پرستاری و...) با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان
برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی بهداشت و تغذیه برای پرسنل واحد مدیریت خدمات غذایی با همکاری کارشناس بهداشت محیط
تهیه و تدوین متون آموزشی تغذیه جهت بیماران بستری و سرپایی
آموزش بیماران و همراه بیمار در خصوص رژیم غذایی بیمار به شکل حضوری و ثبت در فرم
آموزش(مستند) ارائه متون آموزشی ساده
نظارت بر تشکیل فرم ارزیابی اولیه تغذیه ای بیماران بستری
نظارت بر غذای بیماران از نظر مطابقت با رژیم غذایی تجویز شده
نظارت بر نحوه تهیه محلول های گاواژ و محلول های تجاری مورد نیاز بیماران
ارزیابی تغذیه ای بیماران واجد شرایط بر اساس فرم های ارزیابی تخصصی اولیه و نهایی و ارائه مشاوره به آنها
تکمیل فرم ارزیابی تخصصی نهایی و ارائه مشاوره به موارد درخواستی از سوی پزشک
ارائه خدمات مشاوره ای بر اساس دستورالعمل ها، پروتکل ها و استانداردهای ملی و بین المللی
برنامه ریزی تغذیه ای و تنظیم رژیم غذایی منحصر به فرد بیمار واجد شرایط
توجه به عادات فرهنگی، مذهبی و علایق غذایی بیمار در تنظیم برنامه غذایی بیمار بستری
پیگیری روند درمان بیمار بستری با همکاری سایر اعضاء تیم درمان بر اساس مراقبت تغذیه ای ارائه شده
تنظیم فرمول تهیه گاواژ بیمار واجد شرایط
نظرسنجی رضایتمندی بیماران بستری و سرپایی از خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستان
پیگیری روند درمان بیمار پس از ترخیص
فعال نمودن کلینیک مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران سرپایی
برآورد تجهیزات و تدارکات مورد نیاز واحد مشاوره تغذیه و انعکاس به سطوح مافوق
جمع آوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت های بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه ریزی های آتی
ارزیابی کیفی نحوه ارائه مشاوره تغذیه و تنظیم گزارش کار در مورد کمیت و کیفیت خدمات مشاوره تغذیه ای، پیشرفت ها و مشکلات به مقام مافوق
ارائه گزارش عملکرد سالانه به مقام مافوق و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع مشکلات موجود
انجام سایر امور محوله از طرف مقام مافوق