X

 

نام: اشکان

نام خانوادگی: رهبان

رشته و مقطع تحصیلی: کارشناس تغذیه و رژیم درمانی

سمت: کارشناس تغذیه

  • تهیه و تدوین فرآیند مشاوره تغذیه جهت بیماران بستری و سرپایی
  • نگهداری و به روز رسانی و اجرای دستورالعمل ها، پروتکل ها و استانداردهای ملی و بین المللی مربوطه
  • هماهنگی و همکاری منظم با تیم درمانی (پزشکان، پیراپزشکان) در برنامه ریزی درمان بیماران
  • هماهنگی و همکاری با کارشناس مدیریت خدمات غذایی و سایر کارشناسان بخش تغذیه انجام تحقیقات
  • کاربردی جهت ارتقاء کیفیت خدمات مشاوره تغذیه
  • شرکت در دوره های آموزشی به نظور روزآمد کردن دانش و مهارت های مورد نیاز
  • برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی تغذیه ای برای پرسنل بیمارستان (پزشکان، پرستاری و...) با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان
  • برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی بهداشت و تغذیه برای پرسنل واحد مدیریت خدمات غذایی با همکاری کارشناس بهداشت محیط
  • تهیه و تدوین متون آموزشی تغذیه جهت بیماران بستری و سرپایی
  • آموزش بیماران و همراه بیمار در خصوص رژیم غذایی بیمار به شکل حضوری و ثبت در فرم
  • آموزش(مستند) ارائه متون آموزشی ساده
  • نظارت بر تشکیل فرم ارزیابی اولیه تغذیه ای بیماران بستری
  • نظارت بر غذای بیماران از نظر مطابقت با رژیم غذایی تجویز شده
  • نظارت بر نحوه تهیه محلول های گاواژ و محلول های تجاری مورد نیاز بیماران
  • ارزیابی تغذیه ای بیماران واجد شرایط بر اساس فرم های ارزیابی تخصصی اولیه و نهایی و ارائه مشاوره به آنها
  • تکمیل فرم ارزیابی تخصصی نهایی و ارائه مشاوره به موارد درخواستی از سوی پزشک
  • ارائه خدمات مشاوره ای بر اساس دستورالعمل ها، پروتکل ها و استانداردهای ملی و بین المللی
  • برنامه ریزی تغذیه ای و تنظیم رژیم غذایی منحصر به فرد بیمار واجد شرایط
  • توجه به عادات فرهنگی، مذهبی و علایق غذایی بیمار در تنظیم برنامه غذایی بیمار بستری
  • پیگیری روند درمان بیمار بستری با همکاری سایر اعضاء تیم درمان بر اساس مراقبت تغذیه ای ارائه شده
  • تنظیم فرمول تهیه گاواژ بیمار واجد شرایط
  • نظرسنجی رضایتمندی بیماران بستری و سرپایی از خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستان
  • پیگیری روند درمان بیمار پس از ترخیص
  • فعال نمودن کلینیک مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران سرپایی
  • برآورد تجهیزات و تدارکات مورد نیاز واحد مشاوره تغذیه و انعکاس به سطوح مافوق
  • جمع آوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت های بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه ریزی های آتی
  • ارزیابی کیفی نحوه ارائه مشاوره تغذیه و تنظیم گزارش کار در مورد کمیت و کیفیت خدمات مشاوره تغذیه ای، پیشرفت ها و مشکلات به مقام مافوق
  • ارائه گزارش عملکرد سالانه به مقام مافوق و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع مشکلات موجود
  • انجام سایر امور محوله از طرف مقام مافوق